Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Produse
0722 676 638

Pachet complet tocare crengi: inchiriere tocator de crengi, manipulare locala si alimentare cu crengi sau resturi vegetale a masinii de tocat crengi.

Home »» Lista pachete »» Pachet complet tocare crengi: inchiriere tocator de crengi, manipulare locala si alimentare cu crengi sau resturi vegetale a masinii de tocat crengi.

Pachet complet tocare crengi: inchiriere tocator de crengi, manipulare locala si alimentare cu crengi sau resturi vegetale a masinii de tocat crengi.

# Denumire produs Cantitate Pret
1
Inchiriere masina de tocat crengi cu operator (pt minim o zi) [IMTCcO]
1 buc
2.97500 lei cu TVA
2
Servicii de tocare crengi si resturi vegetale (tarif manopera pe ora x muncitor) [SCTCRV]
16 buc
1.48512 lei cu TVA
Pret initial calculat

4.46012 lei cu TVA
Economisesti

15 %
Pret special pachet

3.79110 lei cu TVA
Contact: 0758 088 202 | 0758 088 200 | 0722 676 638   Email: magazin@gardens.ro
Descriere Pachet complet tocare crengi: inchiriere tocator de crengi, manipulare locala si alimentare cu crengi sau resturi vegetale a masinii de tocat crengi.
Pachetul include inchirierea unei masini performante de tocat crengi, inclusiv operatorul masinii, pentru o zi de lucru, plus 2 muncitori pentru o zi de lucru (2 muncitori x 8 ore pe zi, inclusiv durata transportului si pauzele de masa si de odihna ale muncitorilor = 16 ore) in vederea manipularii crengilor si alimentarii tocatorului de crengi. Transportultocatorului de crengi si al muncitorilor nu este inclus in pret si se va adauga la pretul pachetului de tocare crengi. Optional, puteti comanda serviciile de incarcare a resturilor vegetale tocate rezultate in masinile de transport si evacuarea / transportul materialului compostabil rezultat in locurile special amenajate pentru producerea compostului.
 
Pachetul contine urmatoarele produse: