Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Produse
0722676638

Flori perene Calluna vulgaris green ghivece 12 cm,

Home »» Lista categorii »» Flori de gradina »» Flori perene de gradina »» Flori perene Calluna vulgaris green ghivece 12 cm,
PRODUSE DE GRADINA
Hidrogel agricol sau horticol Hidrogel agricol sau horticol
Hidrogel agricol sau horticol
Hidrogel agricol sau horticol

Hidrogelul horticol sau agricol sub forma de pulbere sau de granule este un produs ecologic super absorbant, pe baza de potasiu, cu PH neutru, folosit pe scara larga in agricultura si horticultura deoarece absoarbe apa in perioadele ploioase, o retine cat este nevoie si o elibereaza in sol, la radacina plantelor si gazonului in timpul perioadelor secetoase. Un singur gram de hidrogel granulat sau sub forma de praf, absoarbe pana la 250 de grame de apa, iar un kilogram de hydrogel poate absorbi pana la 250 de litri de apa, ceea ce il recomanda in amestecurile de pamant pentru plantare sau pentru repicare, dar si la semanarea gazonului sau la montajul rulourilor de gazon pe suprafete sau in zone fara sisteme de irigatii. Hidrogelul granulat ofera un ajutor nepretuit in cazul plantarii florilor de terasa si balcon in plin soare, reducand udarea cu peste 70 %, atat din punct de vedere al apei folosite, cat si din punct de vedere al timpului economisit (in loc de udare florilor dimineata si seara, se va aplica o udare o data la doua sau trei zile), lucru valabil si in cazul suprafetelor de gazon.

Hidrogel horticol sau agricol granulat 1 kg - absoarbe, retine si elibereaza apa
Pret: 96.39 lei / Kg cu TVA
Hidrogelul horticol sau agricol granulat este un produs ecologic, cu PH neutru, capabil sa absoarba multa apa in perioadele ploioase, sa o retina cat este nevoie, apoi sa o elibereze la radacina plantelor si gazonului in perioadele secetoase. Hidrogelul agricol sau horticol granulat hidrateaza plantele si optimizeaza udarea plantelor si a peluzelor de gazon in gradinile sau in locurile unde nu exista sistem de irigatii, retinand in foarte scurt t
Materiale de deszapezire Materiale de deszapezire
Materiale de deszapezire
Materiale de deszapezire

Vanzare materiale antiderapante si degivrante pentru dezghetarea si deszapezirea strazilor, aleilor si platformelor. Materialele de deszapezire care pot fi cumparate online sunt sare grunjoasa si clorura de calciu ambalate la saci. Livrarea se face in maxim 48 de ore, prin curier rapid.

-7%
Clorura de calciu (77%) pentru deszapezire in saci de 25 kg
Pret vechi: 174.93 lei cu TVA
Pret: 162.00 lei / sac cu TVA
Clorura de calciu pentru deszapezire, ambalata in saci este cel mai eficient material antiderapant si degivrant cu efect de pana la 72 de ore. Clorura de calciu topeste gheata si zapada chiar si la temperaturile sub minus 5 grade Celsius, atunci cand sarea nu are niciun efect de degivrare. Materialele antiderapante pe baza de amestecuri de clorura de calciu si nisip sunt cele mai performante materiale degivrante, iar clorura de calciu si nisipul
Trandafiri de gradina Trandafiri de gradina
Trandafiri de gradina
Trandafiri de gradina

Vanzari trandafiri ornamentali, naturali, de gradina. Butasi de trandafiri decorativi cu radacina ambalata sau la ghiveci. Vanzare trandafiri de peisaj nobili, parfumati, multicolori. Tufe trandafiri altoiti, soiuri floribunde, urcatori, pitici, de peisaj, cataratori, englezesti. Trandafiri etichetati, cu radacina ambalata sau in ghiveci.

Trandafiri urcatori ROZ H = 200 cm, la ghiveci de 5 litri
Pret: 135.00 lei / buc cu TVA
Trandafiri cataratori de gradina in ghiveci 5 litri. Plantele au radacinile ambalate in ghivece de 5 litri, care permit mentinerea indelungata a acestora, in conditii optime, pana in momentu plantarii. Trandafiri urcatori parfumati, flori de diferite culori si inflorire continua. 
Rulouri de gazon Rulouri de gazon
Rulouri de gazon
Rulouri de gazon

Vanzari rulouri de gazon, gazon rulou, gazon rulouri, gazon role, gazon rulat, rolete de gazon, gazon rolete, brazde de gazon, role de gazon, gazon din import, rulou de gazon, role de iarba, rulouri de iarba, iarba rulouri, gazon din import, gazon,

Gazon rulouri tip Sport autohton (1mp/rulou)
Pret: 28.00 lei / mp cu TVA
Gazon rulou, romanesc, tip Sport, comercializat la urmatoarele dimensiuni: 2,5 m x 0,4 m; grosime 3,5 cm; greutate de 35 kg/m.p. Se utilizeaza in diverse tipuri de amenajare peisagistica. Detalii despre montajul si intretinerea rulourilor de gazon puteti obtine accesand pagina "Sfaturi utile" .
Magnolii (arbori si arbusti) Magnolii (arbori si arbusti)
Magnolii (arbori si arbusti)
Magnolii (arbori si arbusti)

Magnolii, arbori (pomi) foiosi cu flori mari, magnolii arbusti, magnolii arbori, arbusti (tufe) de magnolia, arbori de magnolia, magnolie, arbori ornamentali decorativi cu flori, magnolii arbusti, pomi ornamentali, copaci ornamentali, magnolii arbori

MAGNOLIA SOULANGEANA ghiveci 7-10 litri, h=80-100 cm(ramificata)
Pret: 135.00 lei / buc cu TVA
 Magnolia soulangeana ,arbust decorativ prin flori mari, de culoare roz deschis cu alb, ce infloresc in martie-aprilie, direct pe tulpina inainte de infrunzire sau odata cu frunzele.  Ajunge la inaltimi de 5-6m Magnolia nu se taie, daca sunt parti uscate acestea se indeparteaza de la sfarsitul luni iulie pana la mijlocul lunii august. Exemplarele tinere necesita protectie peste iarna .
Pomi fructiferi radacina ambalata Pomi fructiferi radacina ambalata
Pomi fructiferi radacina ambalata
Pomi fructiferi radacina ambalata

Vanzari online de pomi fructiferi altoiti, toate speciile, soiurile si varietatile de pomi fructiferi certificati, etichetati si cu radacina ambalata. Avem pe stoc pomi fructiferi pitici sau cu crestere normala. Vindem puieti de fructiferi altoiti pe portaltoiuri de calitate, cu certificare internationala.

Pomi fructiferi la ghiveci Pomi fructiferi la ghiveci
Pomi fructiferi la ghiveci
Pomi fructiferi la ghiveci

Vanzari online de pomi fructiferi altoiti, soiuri de pomi fructiferi certificati, cu radacina nuda, ambalata sau in ghiveci. Pomi fructiferi etichetati, din toate soiurile si varietatile: pitici sau cu crestere normala, vanzari puieti de fructiferi altoiti pe portaltoiuri de calitate, cu certificare internationala.

Smochin Ficus Carica Brown Turkey la ghiveci 5 l 80-100cm
Pret: 68.20 lei / buc cu TVA
Fructiferi Smochin.
Plase, panze si folii de gradina Plase, panze si folii de gradina
Plase, panze si folii de gradina
Plase, panze si folii de gradina

In magazinele Gardenis gasesti panze, folii si plase cu utilizare in gradina. Avem plasa anticartita, panza de umbrire, folie cu bule, panza antigrindina, folie antiinghet, agrotextil, geotextil, membrane antiradacini si alte tipuri de panza geo si agro textile, plasa si folie de protectie de gradina. Alege ceea ce iti trebuie !

-5%
Plasa anticartite role 2 m x 200 m- ochiuri 12 x 12 mm - 400mp
Pret vechi: 1160.00 lei cu TVA
Pret: 1100.00 lei / buc cu TVA
Plasa anticartita este o plasa speciala, din material plastic dur, foarte rezistenta la rupere, care se monteaza inaintea aplicarii gazonului, sub rolele de gazon sau sub pamant si protejaza suprafata verde de stricaciunile cartitelor, soarecilor si altor animale care traiesc in subteran si ar putea sa iasa la suprafata solului, deteriorand gazonul). Plasa anticartite protejeaza de asemenea gazonul impotriva animalelor de companie care ar putea i
Substraturi vegetale pt acoperisuri verzi Substraturi vegetale pt acoperisuri verzi
Substraturi vegetale pt acoperisuri verzi
Substraturi vegetale pt acoperisuri verzi

Substraturi vegetale usoare si amestecuri vegetale fertile pentru plantarile pe acoperisurile verzi. Substrat fertil usor realizat din amestec de compost,  pamant de padure, turba, mranita, perlit, nisip sau roca vulcanica, pentru plantarea pe terase si acoperisuri verzi intensive sau extensive. Amestecuri fertile usoare si substraturi vegetale de plantare cu greutate redusa folosite la realizarea teraselor si acoperisurilor verzi intensive sau extensive, realizate prin amestec de pamant vegetal fertil, turba, mranita, roca vulcanica, argila, perlit sau nisip.

Substrat din fibra de cocos (Coco Peat) Substrat din fibra de cocos (Coco Peat)
Substrat din fibra de cocos (Coco Peat)
Substrat din fibra de cocos (Coco Peat)

Fibra de cocos este obținută din coaja exterioară a nucilor de cocos, este un excelent agent de drenare, care reține umiditatea, este un material neutru din punct de vedere al pH-ului, este un material natural și biodegradabil, care poate fi îmbogățit cu nutrienți cum ar fi azot, fosfor și potasiu. Substratul fertil din fibra de cocos este recomandat pentru cultivarea tuturor tipurilor de plante, de la flori la legume și fructe.

Seminte gazon profesional Seminte gazon profesional
Seminte gazon profesional
Seminte gazon profesional

Semintele profesionale de gazon sunt mixturi de seminte de iarba din diverse specii si soiuri, amestecate in compozitii destinate sa formeze o peluza cu aspect perfect, in functie de destinatie: gazon de seceta, gazon de umbra, gazon sport, gazon rustic, gazon de regarnisire gazon ornamental, etc. Semintele de gazon profesional au germinatie cuprinsa intre 95 si 98 % si pot fi utilizate in diverse amplasamente, la soare sau la umbra, pe stadioane, in parcuri sau in gradina casei. Semintele profesionale de gazon pot fi simple sau rizomatice (se inmultesc si prin radacina, iar in cazul cand peluza este afectata, se autoregenereaza. De asemenea, semintele profesionale pot fi invelite intr-o crusta de substante care retin apa sau intr-un ingrasamant special care le ajuta sa germineze si sa se dezvolte cu usurinta.

Seminte Gazon Barenbrug Supersport 15kg
Pret: 654.00 lei / sac cu TVA
Seminte de gazon profesional pentru terenuri de sport si zone cu trafic intens, Barenbrug Supersport ambalat la saci de 15 kg. Amestecul de seminte folosit este ideal pt infiintarea terenurilor noi de sport sau pentru refacerea celor vechi. Detaliile despre utilizarea si intretinerea produselor comercializate de noi le puteti obtine accesand pagina Sfaturi utile.
Materiale de plantare / gazonare Materiale de plantare / gazonare
Materiale de plantare / gazonare
Materiale de plantare / gazonare

Vanzari pamant de gradina, nisip, turba, mranita, pietris, pamant vegetal fertil de flori, pamant de padure pentru plantari, pamant de frunze sau de telina, pamant universal de plantare, nisip spalat, turba acida, turba neagra pentru amenajari gradin

-5%
Pamant vegetal fertil de gradina, masini de 3,5 mc (pretul nu include transportul)
Pret vechi: 595.00 lei cu TVA
Pret: 565.25 lei / masina 3,5 m.c. cu TVA
Pamant fertil de gradina, vegetal, pentru plantare, livrat cu masini de 3.5 m.c.  Pamantul vegetal de plantare este un pamant fertil de culoare brun inchis, pentru gradini si parcuri. Pamantul vegetal de plantare cu valoare nutritiva ridicata si granulatie constanta este folosit la semanarea gazonului, datorita lipsei buruienilor de tip pir, costrei sau mohor, care nu pot fi combatute dupa rasarirea gazonului.  Pamantul de padure poate
Vita de vie, butasi din soiuri nobile Vita de vie, butasi din soiuri nobile
Vita de vie, butasi din soiuri nobile
Vita de vie, butasi din soiuri nobile

Vanzari butasi de vita de vie nobila, din soiuri rezistente. Vita de vie la preturi bune, pentru masa sau pentru vin. Vita de vie din soiuri nobile, butasi cu radacina ambalata sau in ghiveci.

Arbusti fructiferi Arbusti fructiferi
Arbusti fructiferi
Arbusti fructiferi

Vanzari online de arbusti fructiferi altoiti din toate speciile. Arbusti fructiferi etichetati, cu radacini ambalate sau plantati in ghivece, puieti de arbusti fructiferi, butasi de arbusti fructiferi pentru plantatii sau pentru gradina.

Arbusti fructiferi coacaz rosu la ghiveci
Pret: 39.20 lei / buc cu TVA
Coacaz rosu sanatos, viguros, tufa rezistenta la clima rece. Tufa foarte viguroasa, port erect, forma alungita. Inflorire tardiva, sfarsitul lunii iunie, inceput de iulie. Ciorchine lung, compact, culoare rosu clar. Productivitate mare, se recolteaza usor.
Bulbi, rizomi si stololoni Bulbi, rizomi si stololoni
Bulbi, rizomi si stololoni
Bulbi, rizomi si stololoni

Vanzari online sau prin magazinele Gardenis de bulbi, rizomi, stoloni, seminte si rasaduri de flori: bulbi de lalele, rizomi de flori, bulbi de crocus, narcise, ghiocei, branduse, zambile, bulbi de flori, rasaduri de flori anuale si perene pentru ronduri de flori

Bulbi flori perene de gradina Gladiole Plumtart, gladiole, 25 bulbi / pachet
Pret: 37.00 lei / buc cu TVA
Vanzare online bulbi de Gladiole  de gradina Plumtart, 25 bulbi/pachet, plante de gradina cu flori de culoare violet inchis cu centrul alb. Bulbii de Gladiole, Plumtart flori de gradina, se planteaza primavara in zone insorite si infloresc de-alungul verii pana toamna. Gladiolele Plumtart sunt plante care ating o inaltime de 100-110cm.    
Brazi naturali cu radacina in ghiveci Brazi naturali cu radacina in ghiveci
Brazi naturali cu radacina in ghiveci
Brazi naturali cu radacina in ghiveci

Vanzare online de brazi ornamentali naturali, cu radacina in ghiveci. Magazin online cu oferte de vanzari brazi decorativi aclimatizati, cu radacina la ghiveci. Brazi de Craciun in ghivece, cu livrare rapida prin curier. Brazi albi, brazi argintii, brazi nordmann (de caucaz sau caucazieni), molizi si pini.

-40%
Abies alba, brazi naturali cu inaltime 100-120cm cu radacina in ghiveci
Pret vechi: 249.00 lei cu TVA
Pret: 149.00 lei / buc cu TVA
Brazi ornamentali romanesti de gradina (Abies alba) cu radacina in ghiveci. Brazii pusi in vanzare au pret bun, sunt frumosi, ramificati, bogati, de culoare verde intens, cu doua liniute argintii pe spatele acelor. Brazii cu radacina in ghiveci sunt foarte decorativi si au inaltimea de 1.0-1,2 metri + inaltimea ghiveciului in care sunt plantati. Brazii naturali cu radacini in ghivece pot fi impodobiti ca brazi de Craciun, devenind astfel o altern
Arbori foiosi si rasinosi Arbori foiosi si rasinosi
Arbori foiosi si rasinosi
Arbori foiosi si rasinosi

Vanzari online de arbori ornamentali foiosi si rasinosi cu expediere prin curier rapid sau cu masinile parcuri.ro  Copacii decorativi de gradina sunt pomi ornamentali foiosi sau rasinosi (conifere) cu coroana formata si care pot fi cumparati online la dimensiunea optima de plantare. 

-8%
CEDRU DEODARA ROBUSTA GLAUCA 70 litri h=250-300
Pret vechi: 1060.00 lei cu TVA
Pret: 972.00 lei / buc cu TVA
Cedrus deodara (Cedru verde-albastru), conifer de talie mare, cu forma larg-conica si crestere rapida. Frunzele sunt aciculare de culoare verde stralucitor, mai putin rigide decat la varietatea C. atlantica. La maturitate poate atinge, 20 m. Iubitor de caldura, tolereaza vantul si inghetul dar nu gerurile extreme. Se utilizeaza ca exemplar solitar. in locuri ferite de vant.
Ingrasaminte pt. plante si gazon Ingrasaminte pt. plante si gazon
Ingrasaminte pt. plante si gazon
Ingrasaminte pt. plante si gazon

Vanzare ingrasaminte de gradina pentru conifere, plante cu flori sau evergreen, pentru intretinere gazon, ingrasaminte chimice universale, ingrasaminte pentru flori, ingrasaminte foliare si complexe, ingrasaminte naturale, fertilizanti de toate felurile.

Ingrasaminte profesionale Landscaper Pro New Grass-intretinere gazon-15 kg
Pret: 354.00 lei / sac cu TVA
Ingrasamant chimic complex cu microelemente, New Grass 18+24+05, pentru fertilizarea noilor peluze de gazon, a peluzelor de gazon care ies din iarna (si intra in vegetatie, primavara), a gazonului proaspat insamantat sau a rulourilor de gazon proaspat instalate. Ingrasamantul este ambalat la saci de 15 kg. Detaliile despre utilizarea si intretinerea produselor comercializate de noi le puteti obtine accesand pagina Sfaturi utile.
Arbusti foiosi si rasinosi Arbusti foiosi si rasinosi
Arbusti foiosi si rasinosi
Arbusti foiosi si rasinosi

Vanzari arbusti foiosi cu flori, arbusti rasinosi, conifere, arbusti de gradina, plante cu flori, foioase evergreen, arbusti decorativi cu flori, arbusti ornamentali, arbusti evergreen, arbusti verzi si iarna, arbusti vesnic verzi la preturi bune.

Arbusti de gradina cu flori KERRIA JAPONICA PLENIFLORA ghiveci 3 litri, h= 40/60 cm
Pret: 55.80 lei / buc cu TVA
Arbust de gradina cu frunze cazatoare, Kerria japonica Pleniflora este un arbust decorativ prin flori duble de culoare galben intens. Infloreste in aprilie-mai. Frunze ovale, marginea zimtata.
Plante pt garduri vii Plante pt garduri vii
Plante pt garduri vii
Plante pt garduri vii

Vanzari plante ornamentale de gradina pentru garduri vii. Gard viu din plante foioase, conifere sau evergreen, garduri vii cu flori, garduri vii inalte, gard viu din plante cataratoare, perdele verzi din plante, borduri de plante, perdele de plante.

Arbusti de gradina PHOTINIA FRASERII LITTLE RED ROBIN ghiveci 3 litri, h=30-35 cm pt garduri vii
Pret: 49.60 lei / buc cu TVA
Arbust de gradina cu frunze semipersistente, Photinia fraserii Red Robin, este un arbust cu crestere erecta spectaculos. Frunzele tinere din primavara au culoare rosie, restul sunt de culoare verde, au textura lucioasa. In toamna pe aceeasi planta sunt frunze de diferite nuante: verde, ruginiu-portocaliu, rosii. Florile sunt mici, albe dispuse in inflorescente (panicule) si apar primavara. Rezista la temperaturi de pana la minus 15 grade Celsius.
Bambusi de gradina Bambusi de gradina
Bambusi de gradina
Bambusi de gradina

Avem la vanzare toate soiurile de bambus ornamental de gradina in ghiveci. in magazinele Gardenis gasiti toate tipurile de bambus decorativ, plante cu radacina rezistente la clima noastra: bambus pitic sau bambus nana, bambus de gard viu, bambus chinezesc, bambus gigant (bambus urias), bambus verde, bambus japonez, bambus galben auriu, bambus rezistent la frig si inghet (chiar daca ii cad frunzele peste iarna, isi revine in luna aprilie) si alte soiuri, la preturi bune. Bambusii in ghivece se pot planta oricand, in orice sezon, pe parcursul anului, cu exceptia zilelor cu inghet la sol. 

Bambus auriu, Phyllostachys Aurea h=2-2,5 m, ghiveci 18 litri
Pret: 280.00 lei / buc cu TVA
Bambus ornamental auriu de gradina, planta cu tulpini lemnoase, noduroase si foarte rezistente, de culoare galben deschis si frunze alungite persistente. Bambus din soiuri rezistente la frig. Bambusul decorativ auriu este o planta evergreen frunzis persistent, care rezista la clima din tara noastra.
Plante agatatoare, urcatoare Plante agatatoare, urcatoare
Plante agatatoare, urcatoare
Plante agatatoare, urcatoare

Vanzare liane: plante ornamentale urcatoare, cataratoare, agatatoare, evergreen sau decorative prin flori si frunze. Plante la preturi bune pentru amenajari gradini, garduri vii, perdele si spatii verzi.

Plante agatatoare Campsis radicans Flamenco la ghiveci 2 litri, h=40--80 cm
Pret: 55.80 lei / buc cu TVA
Planta cataratoare de gradina, viguroasa Campsis tagliabuana Madame Gallen (trompeta cataratoare) decorativa prin flori  in forma de trompeta, culoare rosu-portocaliu.
Azalee, Hortensii, Rhododendroni Azalee, Hortensii, Rhododendroni
Azalee, Hortensii, Rhododendroni
Azalee, Hortensii, Rhododendroni

In magazinele Gardenis gasiti soiuri si varietati deosebite de azalee, rhododendron si hortensii de gradina, cu o gama larga de culori si livrare prin curier rapid in toata tara.

Arbusti cu flori RHODODENDRON sp h=30-40 cm, ghiveci 3/5 litri
Pret: 96.00 lei / buc cu TVA
Arbust de gradina la ghiveci. Rododendronul este un arbust de talie mica, asemanator cu Azaleea, dar cu frunze ceva mai mari, lucioase, de culoare verde intens. Tulpina este lemnoasa, florile sunt albe, roz, mov sau rosii, intens colorate, cu inflorire abundenta primavara.
Plante aromatice de gradina Plante aromatice de gradina
Plante aromatice de gradina
Plante aromatice de gradina

Vanzare plante si flori aromatice de balcon, plante aromatice pentru terase si jardiniere. Plante aromatice la ghiveci, aromatice in ghivece, plante aromatice la preturi bune, aromatice cu flori, plante de gradina. Vanzari flori si plante aromatice.

Plante aromatice de gradina Busuioc ghiveci de 12 cm
Pret: 6.00 lei / buc cu TVA
Plante aromatice de gradina produse din rasaduri de calitate, certificate international. Busuiocul (Ocinum basilicum), planta aromatica la ghiveci de 12 cm. Este o planta anuala care se cultiva in special vara, avand nevoie de lumina soarelui. Este sensibil la frig, tocmai de aceea este recomandabil sa se evite temperaturile scazute, pentru buna sa dezvoltare..
Flori de gradina Flori de gradina
Flori de gradina
Flori de gradina

Flori pentru gradini, balcoane si jardiniere. Rasaduri de flori de exterior anuale, bienale si perene, in ghivece. Flori de gradina de primavara, de vara, de toamna.

Flori de gradina bienale Viola cornuta mini / Panselute miniaturale Flori la ghivece de 9 cm
Pret: 3.00 lei / buc cu TVA
Flori de gradina bienale, flori in ghiveci de 9 cm, produse din seminte si rasaduri certificate international. Flori de gradina bienale  h=10cm, panselute miniaturale de toate culorile: orange, albastru, mov, rosu, alb, roz .
Ierburi graminee ornamentale Ierburi graminee ornamentale
Ierburi graminee ornamentale
Ierburi graminee ornamentale

Vanzare si plantare ierburi graminee decorative si ornamentale pentru amenajari parcuri, gradini si iazuri (helestee) de gradina: iarba de pampas, iarba neagra, festuci decorative, poa decorativa, iarba rosie, iarba inalta, ierburi pitice, decorative prin culorile variate si prin port.

Ierburi graminee Cortaderia selloana Rosea (iarba de pampas) h=30-40 cm
Pret: 55.80 lei / buc cu TVA
Ierburi graminee de exterior, Cortaderia selloana Rosea sunt plante perene sanatoase si rezistente. Cortaderia selloana Rosea (iarba de pampas) h=180-200cm, ghiveci clt 10 l sunt graminee care nu necesita multa ingrijire si nu sunt foarte pretentioase. Plantele formeaza grupuri ingrijite de frunze de culoare verde deschis, cu margini ascutite. Florile sunt paniculi de culoare roz, asemanatoare penelor, ce rasar pe spice inalte la mijlocul ve
Flori curgatoare de balcon Flori curgatoare de balcon
Flori curgatoare de balcon
Flori curgatoare de balcon

Plante si flori curgatoare de balcon. Vanzare flori ornamentale curgatoare, plante decorative pentru jardiniere, plante curgatoare pentru terase si balcoane. Plante si flori curgatoare la ghiveci. Vanzari flori de balcon: muscate curgatoare, petunii curgatoare, verbene curgatoare si flori pentru jardiniere, flori curgatoare in ghiveci. Pretul cel mai bun la o calitate impecabila a florilor de terasa si balcon  Instructiuni pentru ingrijirea si plantarea florilor curgatoare.

Plante de balcon muscate curgatoare cu floare dubla Pelargonium peltatum alb Royal Ice la ghiveci
Pret: 14.50 lei / buc cu TVA
Plante decorative de balcon muscate curgatoare, produse din rasaduri de calitate, certificate international. Soiuri deosebite de muscate curgatoare cu floare dubla la ghivece de 10,5 cm in diverse nuante si culori. Muscate curgatoare rosii, muscate curgatoare grena,  rosu satirat, roz carmin alb si lila.
Plante acvatice pt iazuri Plante acvatice pt iazuri
Plante acvatice pt iazuri
Plante acvatice pt iazuri

Vanzare plante acvatice, flori acvatice pentru iazuri, plante acvatice pentru helestee. Plante de apa la ghiveci, plante acvatice pentru lacuri, plante acvatice cu flori, plante acvatice de gradina. Vanzari plante acvatice.

-6%
Plante acvatice, Nymohaea Aurora (nufar)
Pret vechi: 59.71 lei cu TVA
Pret: 55.80 lei / buc cu TVA
Plante acvatice deosebite, folosite pentru decorul iazurilor, a gradinilor acvatice. Infloreste din iunie pana in septembire; florile mici isi schimba culoare din galben in rosu-portocaliu si apoi rosu intens. Se planteaza la adancimi de 30cm. Se dezvolta 50-75cm.
FITOFARMACIE FITOFARMACIE
FITOFARMACIE

In fitofarmaciile Gardenis gasiti toata gama de substante si produse fitofarmaceutice: erbicide selective sau totale, fungicide, insecticide, repelenti,  ingrasaminte, stimulenti de crestere si inradacinare, hidrogel pentru hidratarea radacinilor si altele.

Materiale pt sisteme irigatii Materiale pt sisteme irigatii
Materiale pt sisteme irigatii
Materiale pt sisteme irigatii

Vanzare materiale pentru montajul sistemelor de irigatii: duze pentru aspersoare tip spray, aspersoare tip rotor (turbine) si aspersoare tip spray, picuratoare (tevi sau tuburi de picurare), electrovane pentru deschiderea si inchiderea circuitelor de udare (electrovalve), fittinguri PEHD de compresiune, programatoare / controllere (Hunter, Irritrol, Rainbird) si accesorii sisteme irigat.

Sistem automatizat de irigatii pentru parcuri si gradini (materiale si montaj incluse)
Pret: 21.23 lei / mp cu TVA
Sistemul de irigatii rezidential, automatizat este o instalatie automata de irigatii ce poate fi din marca Hunter, Rainbird sau Irritrol. Sistemul de irigatii este dotat cu senzor de ploaie, pentru oprirea udarii pe timp de ploaie. Sistemul de irigatii se utilizeaza la udarea complexa a gradinilor si parcurilor, a plantelor si gazonului. Pretul include materialele (programatorul pentru udare, senzorul de ploaie, electrovanele sau electrovalvele,
Materiale pt sisteme drenaj Materiale pt sisteme drenaj
Materiale pt sisteme drenaj
Materiale pt sisteme drenaj

Vanzarionline de materiale pentru retelele de drenuri si sistemele de drenaj: tevi dren, drenuri, tevi de drenare, tuburi de drenaj, tuburi pentru drenuri, geotextil, tevi de dren perforate, tuburi perforate, tevi riflate, tevi de plastic pentru drenuri, tuburi gofrate, tevi gofrate, geosintetic

Piatra ornamentala decorativa Piatra ornamentala decorativa
Piatra ornamentala decorativa

Vanzare piatra naturala ornamentala decorativa pentru decorarea aleilor si gradinilor: lespezi de piatra naturala nefinisata, dale de piatra naturala taiate si finisate, piatra cubica, roca de munte, bolovani de piatra rotunda, bolovani colturosi de munte si bolovani rotunzi de rau, piatra pentru alei in pasi, piatra lespezi, piatra dale, pietre naturale pentru ziduri decorative, gabioane si palisade piatra concasata sau pietris ornamental decorativ de diferite culori si granulatii folosit la texturarea suprafetelor sau a grupurilor de plante din gradina.

Piatra rotunda rosie (pebbles Red) cu insertii albe, dimensiuni 4-8 cm sau 8-13 cm in saci de 20 kg
Pret: 62.40 lei / sac cu TVA
Piatra rotunjita RED de culoare rosie cu insertii albe este folosita in scop ornamental la decorarea grupurilor de plante sau la texturarea anumitor zone din gradina, la decorarea grupurilor de plante sau a zonelor umbrite ale gradinii. Bolovanii de piatra rotunda rosie cu insertii albe pot fi grupati sub forma de zid de sprijin in gabioanele de piatra ornamentala decorativa sau pot fi folositi pentru alpinarii. Pietrele rotunde Pebbles Red
Borduri, dale si pavele pentru alei de gradina Borduri, dale si pavele pentru alei de gradina
Borduri, dale si pavele pentru alei de gradina
Borduri, dale si pavele pentru alei de gradina

Constructii si amenajari alei, parcari si pavaje din lespezi, borduri, dale si pavele de beton vibropresat, pavaje din pavele inierbate, dale si pavele autoblocante, pavele si dale vibropresate, alei din pavele, platforme pavate

Dale din beton vibropresat PASTELLA
Pret: 187.42 lei / mp cu TVA
Dalele vibropresate PASTELLA pentru pavare alei si platforme. Pavajele PASTELLA au suprafata spalata, din criblura / piatra naturala / nisip cuartos si sunt adecvate pentru terase, alei de gradina si alei in jurul casei, cai de acces spre garaje, locuri de parcare, pasaje, curti interioare si trotuare. Pretul nu include paletii folositi la manipularea produselor si nici contravaloarea transportului de la producator pana la punctul de l
Materiale pt instalatii electrice Materiale pt instalatii electrice
Materiale pt instalatii electrice
Materiale pt instalatii electrice

Vanzari si montaj materiale pentru instalatii electrice si cablaje electrice, sisteme de iluminare si instalatii electrice de gradina, cabluri electrice (cablu electric cu manta metalica), fire electrice, cabluri antirozatoare pentru gradina, cabluri pentru prize si ilumina

Materiale pt lacuri / cascade Materiale pt lacuri / cascade
Materiale pt lacuri / cascade
Materiale pt lacuri / cascade

Vanzari folie iazuri, geotextil, lampi subacvatice, materiale constructii amenajari iazuri, helestee, lacuri artificiale si fantani arteziene. Pompe de recirculare, filtre pentru helestee, substante de intretinere iazuri de gradina cu pesti si loc de

Elemente decorative de gradina Elemente decorative de gradina
Elemente decorative de gradina
Elemente decorative de gradina

Vanzare ornamente si elemente decorative de gradina, casute de pasarele, casute in copac, cotete pentru caini, scoarta de pin, cipsuri de lemn, decoruri de gradina, custi, podete, voliere, ingradiri tomberoane, bolte, ceasuri de gradina si alte elemente decorative de gradina din fier forjat sau din lemn.

Chipsuri decorative din lemn colorat, mulci de gradina rosu/galben/portocaliu/maro, saci 50 litri
Pret: 69.42 lei / sac cu TVA
Chipsurile decorative (mulci -ul de gradina) din lemn colorat sunt utilizate in scop ornamental pentru a acoperi solul de la radacina plantelor. Chipsurile ornamentale sunt realizate din lemn tocat si colorat in diferite culori. Chipsurile din lemn (mulci de gradina) au dublu rol in gradina: rol decorativ, estetic, dar si rol functional de mulci: suprima buruienile, pastreaza apa in sol si il protejeaza de soare si uscaciune. Culori disponib
Ghivece si jardiniere modulare pentru plante Ghivece si jardiniere modulare pentru plante
Ghivece si jardiniere modulare pentru plante
Ghivece si jardiniere modulare pentru plante

Ghivecele si jardinierele de exterior sunt solutia ideala pentru a adauga un strop de verde si culoare pe terasa si in gradina tal. Aceste ghivece mari si versatile pot fi instalate in orice configuratie, sunt realizate din materiale durabile si rezistente la intemperii, pot fi combinate pentru a crea orice forma sau dimensiune, pentru gradini si terase cu un aspect unic si personalizat. Ghivecele si jardinierele modulare sunt usor de instalat si intretinut, cu efort minim.

Jardiniere si ghivece modulare de diverse dimensiuni si inaltimi
Ghivecele si jardinierele modulare de exterior sunt solutia ideala pentru a adauga culoare pe terasa si in gradina ta. Aceste jardiniere si ghivece mari si versatile pot fi instalate in orice configuratie, sunt realizate din materiale durabile si rezistente la inghet si intemperii, pot fi combinate pentru a crea orice forma sau dimensiune, pentru gradini si terase cu un aspect unic si personalizat. Ghivecele si jardinierele modulare sunt usor de
SERVICII PENTRU GRADINA
Excavatii - Sapaturi - Decopertari Excavatii - Sapaturi - Decopertari
Excavatii - Sapaturi - Decopertari
Excavatii - Sapaturi - Decopertari

Servicii de Excavatii, Sapaturi si Decopertari cu Echipamente Mici: Mini-Excavator cu Cupe de 30 cm, 60 cm, 80 cm, 100 cm, Burghiu de 20 sau 60 cm si Pikon pentru Spargerea Betonului; Incarcator Frontal Bobcat cu Cupa si Brat Mini-Excavator, Perie Mecanica si Lama de Zapada; Utilaj Multifunctional MultiOne, Echipat cu Lama pentru Sapat Santuri Inguste, Cupa 4 in 1, Brat Extensibil si Macara Extensibila pana la 4 Metri, Cupa de Sortare si Cernere Pamant, Freza pentru Sol, Dispozitiv de Nivelare Terenuri, Furci pentru Paleti si Alte Echipamente Multiple.

Lucrari de excavatii, sapaturi si decopertari cu utilaje mici: miniexcavator cu cupe de 30 cm, 60 cm, 80 cm, 100 cm, burghie de 20 sau 60 cm si cu pikon pentru spargere beton; incarcator frontal tip Bobcat cu cupa si brat miniexcavator, perie mecanica si lama de zapada; utilaj multifunctional MultiOne, dotat cu lama pentru sapat santuri inguste, cupa 4 in 1, brat extensibil si macara extensibila pana la 4 metri, cupa de sortare si cernere pamant, freza pentru sol, dispozitiv de nivelare terenuri, furci pentru paleti si multe alte echipamente.

Inchiriere utilaj multifunctional MultiOne cu brat extensibil si diferite echipamente, tarif pe zi (operator inclus)
Pret: 1963.00 lei / lei/zi cu TVA
Inchiriem utilaj multifunctional MultiOne de 2,4 tone cu brat extensibil si dotari variate: cupa 4 in 1 pentru incarcare, nivelare, apucare si imprastiere, cupa de sortare si cernere pamant, furci pentru manipulare paleti, lama fixa pentru impingere si decopertare pamant, dispozitiv de imprastiere materiale granulate (pamant, nisip, sare, clorura de calciu), pulverizator de substante lichide, macara extensibila pana la 2,5 m, dispozitiv de decomp
Tuns si taiere fructiferi si vita de vie Tuns si taiere fructiferi si vita de vie
Tuns si taiere fructiferi si vita de vie
Tuns si taiere fructiferi si vita de vie

Servicii de tuns, taiere, aplicare tratamente si stropiri pomi fructiferi, trandafiri si vita de vie. Legare bolte de vita de vie, tratare, tundere si taieri pomi fructiferi, butasi de trandafiri. Stropire pomi fructiferi, vita de vie si trandafiri de gradina.

Taiere livezi, trandafiri, arbusti fructiferi si vita de vie (tarif pe om x ora de manopera)
Pret: 79.73 lei / ora x om cu TVA
Tariful este calculat pe ora de manopera pentru un gradinar calificat care executa taierile de regenerare de formare si de fructificare in livezile de pomi fructiferi sau in podgoriile de vita de vie. Tariful se aplica pentru minim trei ore pentru fiecare muncitor si nu include transportul echipei de muncitori la punctul de lucru. Gradinarul care executa taierile pomilor fructiferi sau ale vitei de vie este dotat cu
Toaletare-taiere arbori periculosi Toaletare-taiere arbori periculosi
Toaletare-taiere arbori periculosi
Toaletare-taiere arbori periculosi

Lucrari de taiere, toaletare sau doborare arbori (copaci, pomi) periculosi inalti sau uscati. Servicii de alpinism uitlitar specializat in lucrari toaletari, doborari, taieri ale copacilor, pomilor si arborilor uscati, inclinati sau periculosi. Alpinism utilitar.

Toaletari arbori / pomi /copaci periculosi cu inaltime intre 6 si 12 metri
Pret: 535.50 lei / buc cu TVA
Toaletarea sau fasonarea arborilor periculosi cu inaltime intre 6 si 12 metri. Manopera de fasonare toaletare pomi arbori sau copaci periculosi, dezradacinati, cazuti, inclinati sau cu crengi usacate se face numai pe baza aprobarilor obtinute de beneficiar de la autoritatile locale si de Mediu.  Tariful este calculat pentru un alpinist utilitar care executa taierile, toaletarile, fasonarile sau dobora
Servicii de tocare, maruntire crengi Servicii de tocare, maruntire crengi
Servicii de tocare, maruntire crengi
Servicii de tocare, maruntire crengi

Servicii de tocare si maruntire crengi, inchiriere masina de tocat crengi cu operator, manipulare crengi pentru alimentare tocator de crengi, incarcare si transport tocatura de lemn si material compostabil rezultat.

Servicii de tocare crengi
Serviciile de tocare crengi si resturi vegetale constau in utilizarea unei masina de tocat crengi (tocator de crengi), resturi vegetale si lemne, cu operator inclus, impreuna cu o echipa de doi muncitori pentru alimentarea tocatorului de crengi si un drujbist care taie crengile care risca sa blocheze masina de tocat crengi.  Serviciile de tocare crengi sunt disponibile numai in Bucuresti si Ilfov, iar tarifarea se va face pentru minimum o z
Deszapezire Bucuresti Deszapezire Bucuresti
Deszapezire Bucuresti
Deszapezire Bucuresti

Firme de servicii si lucrari deszapezire manuala sau mecanizata pentru Bucuresti: deszapezire alei si parcari, platforme, rampe de acces, evacuare zapada. Deszapezire asociatii proprietari, ansambluri rezidentiale, depozite si magazine.

Deszapezire manuala, tarif pe ora x om
Pret: 79.73 lei / ora x om cu TVA
Tariful de deszapezire manuala se refera la pretul pe ora de manopera pentru un muncitor care executa operatiuni de deszapezire manuala.  Echipele pentru deszapezire sunt formate din minimum trei muncitori de deszapezire. Transportul muncitorilor la locul unde trebuie executata deszapezirea nu este inclus in pret.  Serviciile de deszapezire manuala constau in curatarea zapezii / deszapezirea cu muncitori a platformelor de parcare
Servicii proiectare peisagistica Servicii proiectare peisagistica
Servicii proiectare peisagistica
Servicii proiectare peisagistica

Servicii de proiectare peisagera complexa pentru gradini, parcuri si spatii verzi. Proiecte peisagistice de gradina 3D, proiectare peisagistica, proiectare spatii verzi, randari foto gradini, proiecte sisteme de irigatii, proiectarea peisajului, arhitectura peisagera pentru gradini, parcuri si spatii verzi

Servicii de proiectare peisagera gradini si spatii verzi
Proiectarea peisagera consta in elaborarea unui concept de ansamblu al gradinii sau spatiului verde care urmeaza sa fie amenajat, respectiv amplasarea si gruparea plantelor, a elementelor functionale (gratar, bancute, foisoare, etc.), a elementelor estetice, de decor, a aleilor si platformelor de gradina, avand in vedere argumentele de ordin tehnic, decorativ si de evolutie in timp a ansamblului peisagistic propus. realizarea planurilor de plant
Taiere garduri vii si perdele de plante Taiere garduri vii si perdele de plante
Taiere garduri vii si perdele de plante
Taiere garduri vii si perdele de plante

Servicii de taiere, formare si egalizare garduri vii si perdele de plante: tundere garduri vii inalte, tuns plante in forme si borduri de gard viu. Servicii de taieri garduri vii si trandafiri: taiat trandafiri, tuns gard viu

-4%
Taiere garduri vii (tarif pe om x ora de manopera)
Pret vechi: 85.68 lei cu TVA
Pret: 82.11 lei / ora x om cu TVA
Tarif pe ora de manopera pentru un muncitor care executa taierile de regenerare de mentenanta si de formare pentru gardurile vii. 
Amenajari gradini si spatii verzi Amenajari gradini si spatii verzi
Amenajari gradini si spatii verzi
Amenajari gradini si spatii verzi

Amenajari gradini, curti, parcuri si spatii verzi rezidentiale sau publice, mari sau mici. Lucrari si servicii de amenajare gradini si spatii verzi de toate felurile: gradini englezesti, frantuzesti, romane, rustice, feng shui, acoperisuri si terase verzi intensive sau extensive, gradini de piatra, si multe altele.

Amenajari gradini si spatii verzi, sisteme de irigatii, gazon si plante (Bucuresti si Ilfov)
Garden Services - firma infiintata in anul 2000, cu traditie in amenajarea gradinilor si spatiilor verzi, ofera servicii de proiectare si amenajare complexa a gradinilor si spatiilor verzi. Echipa noastra de peisagisti si gradinari dedicati si pasionati asigura servicii de calitate pentru intretinerea gradinilor. Conceptul de amenajare a spatiilor verzi include planuri de arhitectura peisagera, inginerie peisagistica si lucrari specifice de amena
Intretinere gradini / plante Intretinere gradini / plante
Intretinere gradini / plante
Intretinere gradini / plante

Servicii de intretinere gradini, parcuri si spatii verzi, gazon si plante de gradina ce constau in curatare, sapare, fertilizare si aplicare tratamente la plantele de gradina, suprainsamantare, aerare, scarificare si fertilizare gazon, aplicare tratamente impotriva bolilor si daunatorilor la plante si gazon, intretinere si reparatii sisteme de irigatii,  iazuri, helestee si alte lucrari uzuale, necesare in intretinerile gradinilor.

 

Interventie la solicitare pentru intretinere gradina (tarif pe om x ora de manopera)
Pret: 85.68 lei / ora x om cu TVA
Tariful este calculat pe ora de manopera a unui un muncitor care executa lucrari de intretinere gradina: tunderea gazonului, scarificarea gazonului, saparea grupurilor de plante, pregatirea plantelor pentru iarna, pregatirea gradinii pentru primavara, taierile specifice aplicate arbustilor evergreen sau cu flori, taierile de regenerare de mentenanta si de formare pentru gardurile vii, etc.  Se tarifeaza minimum 4 ore x om pen
Semanare / montaj gazon Semanare / montaj gazon
Semanare / montaj gazon
Semanare / montaj gazon

Servicii de gazonare gradini si spatii verzi: semanare (insamantare, plantare) seminte de gazon, montaj gazon rulou (montare rulouri de gazon) fertilizare gazon cu ingrasaminte profesionale, suprainsamantare gazon si intretinere gazon cu ingrasamint

Montaj rulouri de gazon: montare gazon role mici - pret pe mp
Pret: 14.87 lei / mp cu TVA
Montajul gazonului rulou include manipularea si instalarea rulourilor de gazon pe suprafata de amenajat, fixarea rosturilor si tavalugirea suprafetei gazonate cu tavalugul de mana sau motorizat. Operatiunea include numai manoperele specificate anterior fara a include rolele de gazon care se aleg (din sectiunea de materiale a magazinului nostru) in functie de tipul solului, de expunerea la soare, de ariditatea sau umiditat
Montaj sisteme de irigatii Montaj sisteme de irigatii
Montaj sisteme de irigatii
Montaj sisteme de irigatii

Montaj sisteme de irigatii, instalatii de irigare pentru gradina, plante si gazon. Sisteme de udare prin picurare sau sisteme de irigat prin aspersie pt gazon si gradini. Sisteme si instalatii de stropit gradina, udare cu aspersoare, irigatii ingropa

Montaj sisteme de irigatii pentru plante si gazon: aspersoare, picuratoare, controllere, electrovane, senzori de ploaie
Montajul sistemelor de irigatii pentru gazon si plante consta in montarea programatoarelor pentru irigatii, a electrovanelor (electrovalvelor) pentru comanda circuitelor sau zonelor de udare, montajul tevilor de apa din PEHD, folosirea fittingurilor si elementelor de imbinare a tevilor prin compresiune pentru montajul aspersoarelor de tip rotor (turbine) sau tip spray, a duzelor pentru aspersoare si reglajul duzelor de aspersie, montajul tub
Montaj retele de drenuri Montaj retele de drenuri
Montaj retele de drenuri
Montaj retele de drenuri

Montaj sisteme de drenare, sisteme de drenuri de gradina, retele de dren, sisteme de drenaj ape pluviale pentru gradini si spatii verzi. Drenuri absorbante orizontale, longitudinale si transversale

-5%
Montaj tuburi de dren / retea de drenuri de gradina - pret pe ml
Pret vechi: 4.76 lei cu TVA
Pret: 4.52 lei / ml cu TVA
Operatiunea consta in montajul / pozarea tuburilor de dren (si realizarea retelelor de drenuri de gradina) pe fundul santurilor sapate pentru drenaje. Operatiunea nu include transportul muncitorilor la locatia lucrarii. La executarea sistemului de drenaj orizontal se foloseşte o gama largă de  materiale (in functie de complexitatea lucrarilor de drenaj), ponderea cea mai mare avand-o materialele specifice acestor lucr
Plantare arbori, arbusti si flori Plantare arbori, arbusti si flori
Plantare arbori, arbusti si flori
Plantare arbori, arbusti si flori

Servicii de amenajari gradini: plantare arbori, copaci, pomi fructiferi si ornamentali, conifere, arbusti cu flori sau cu frunze persistente si flori anuale, de sezon sau perene, garduri vii si gazon. Plantari trandafiri, bulbi, rasaduri, butasi.

-7%
Plantare arbori, arbusti si copaci in containere de 90 litri
Pret vechi: 154.70 lei cu TVA
Pret: 142.80 lei / buc cu TVA
Plantarea plantelor de gradina cu radacini in balot sau in containere cu volum de 90 litri. Plantarea include saparea unei gropi cu un volum mai mare cu 30 % decat ghiveciul sau balotul plantei, extragerea plantei din container, fixarea plantei in pozitie verticala in groapa de plantare, adaugarea materialelor de plantare in jurul balotului plantei, tasarea pamantului in jurul balotului plantei si realizarea "fa
Defrisare terenuri, buruieni si Ambrozie Defrisare terenuri, buruieni si Ambrozie
Defrisare terenuri, buruieni si Ambrozie
Defrisare terenuri, buruieni si Ambrozie

Oferim servicii profesionale de combatere - defrisare a Ambroziei si a buruienilor de pe terenurile virane, prin erbicidare sau taiere: cosire buruieni si tocare manuala sau mecanizata. Echipa noastra de experti va analiza situatia si va va oferi solutia cea mai adecvata pentru a avea un teren curat si ingrijit. Contactati-ne pentru mai multe informatii despre serviciile noastre de combatere a buruienilor si Ambroziei.

Combatere buruieni Ambrozie prin erbicidare
Pret: 178.50 lei / pompa cu TVA
Combaterea prin erbicidare a buruienilor si Ambroziei de pe terenurile virane publice sau private, pentru evitarea alergiilor si respectarea prevederilor art. 3 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 707/2018 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 62/2018 privind combaterea buruienii ambrozia.  O pompa de 15 litri de erbicid special pentru combaterea ambroziei este suficienta pentru o suprafata de 500 m.p
Constructii iazuri pentru inot Constructii iazuri pentru inot
Constructii iazuri pentru inot
Constructii iazuri pentru inot

Constructii si amenajari iazuri, helestee si lacuri artificiale cu loc de inot si filtrare prin plante, ecologica fara chimicale. Lacuri, helestee si iazuri de gradina, artificiale, cu loc de inot

Constructii iazuri, lacuri si helestee cu loc de inot
Putem construi iazuri, lacuri si helestee cu loc de inot, cu sau fara pesti. Iazurile, lacurile si helesteele cu loc de inot pot avea diferite adancimi (cuprinse intre 1 m si 3 m), in functie de utilitate si de dorinta beneficiarului. Filtrarea se realizeaza natural, fara chimicale, recirculand apa prin filtre de granule si lampi de ultraviolete, cu ajutorul plantelor acvatice din ecosistemul iazului.
Decopertare / manipulare pamant Decopertare / manipulare pamant
Decopertare / manipulare pamant
Decopertare / manipulare pamant

Lucrari de decopertare terenuri, manipulare pamant, decopertari suprafete de teren, transport pamant, incarcare pamant, evacuare resturi vegetale, intindere pamant de plantare, cernere pamant, realizare amestecuri de pamant pentru gazon si plantari.

-50%
Decopertare mecanizata (cu utilaje) pamant si grupare in movile pentru incarcare in camioane - pret pe mc
Pret vechi: 65.45 lei cu TVA
Pret: 32.24 lei / mc cu TVA
Decopertarea mecanizata cu utilaje a pamantului (dupa constructii) a resturilor vegetale sau a resturior de la refacerea gradinilor si a suprafetelor gazonate si gruparea resturilor vegetale in vederea incarcarii masinile de transport si evacuarii.
Constructii iazuri si cascade Constructii iazuri si cascade
Constructii iazuri si cascade
Constructii iazuri si cascade

Constructii si amenajari fantani arteziene, cascade, iazuri, helestee si lacuri artificiale de gradina, cu pesti. Cascade, cursuri de apa, alpinarii, lacuri, iazuri si helestee ornamentale, decorative, artizanale.

Constructii iazuri, lacuri, helestee si cascade cu sau fara pesti
Putem construi iazuri, lacuri, helestee, cascade si cursuri de apa cu sau fara pesti. Iazurile, lacurile si helesteele pot avea diferite adancimi (cuprinse intre 1 m si 3 m), in functie de utilitate si de dorinta beneficiarului. Filtrarea se realizeaza natural, fara chimicale, recirculand apa prin filtre de granule si lampi de ultraviolete, cu ajutorul plantelor acvatice din ecosistemul iazului, lacului sau helesteul
Constructii terenuri de fotbal Constructii terenuri de fotbal
Constructii terenuri de fotbal
Constructii terenuri de fotbal

Constructii si amenajari terenuri de sport si suprafete gazonate: terenuri de fotbal, terenuri de golf prin montaj rulouri mari sau mici de gazon si gazonare terenuri prin insamantare (semanare, plantare) seminte de gazon

-7%
Montaj rulouri de gazon: montare gazon role mici si tavalugire teren gazonat - pret pe mp
Pret vechi: 14.87 lei cu TVA
Pret: 13.69 lei / mp cu TVA
Montajul gazonului rulou include manipularea si instalarea rulourilor mici de gazon pe suprafata de amenajat, fixarea rosturilor si tavalugirea suprafetei gazonate cu tavalugul de mana sau motorizat. Operatiunea include numai manoperele specificate anterior fara a include rolele de gazon care se aleg (din sectiunea de materiale a magazinului nostru) in functie de tipul solului, de expunerea la soare, de ariditatea sau umi
Montaj cablaje electrice Montaj cablaje electrice
Montaj cablaje electrice
Montaj cablaje electrice

Montaj sisteme, retele si cablaje electrice de gradina, instalatii de iluminare si prize pentru amenajari gradini, parcuri si spatii verzi. Montare lampi (pitici si stalpi de lumina) si prize pt iluminarea gradinilor pe cablu electric cu manta metali

-5%
Montaj cablaje electrice pentru lumini si prize de gradina
Pret vechi: 4.76 lei cu TVA
Pret: 4.52 lei / ml cu TVA
Montajul / pozarea cablurilor electrice cu manta metalica pe fundul santurilor sapate pentru cablajele electrice de gradina. Operatiunea nu include transportul muncitorilor la locatia lucrarii.
Montaj borduri, pavele, dale Montaj borduri, pavele, dale
Montaj borduri, pavele, dale
Montaj borduri, pavele, dale

Constructii alei pietonale de gradina, platforme si parcari auto, trotuare, platforme, din orice tipuri de pavaje. Montaj borduri, dale, pavele vibropresate, montare pavaj din beton, lespezi de piatra naturala sau piatra cubica.

 

Montaj alei de gradina din piatra naturala, pavele sau dale ecologice inierbate
Pret: 53.55 lei / mp cu TVA
Operatiunea include montajul pavelelor si dalelor autoblocante din beton vibrocompactat. Este inclusa manopera de montaj, compactarea stratului de montaj, imprastierea si umplerea rosturilor cu un strat de nisip fin si compactarea finala a aleilor si platformelor de pavele.
Intretinere iazuri, cascade si helestee Intretinere iazuri, cascade si helestee
Intretinere iazuri, cascade si helestee
Intretinere iazuri, cascade si helestee

Intretinere periodica sau ocazionala pentru helestee, lacuri artificiale, fantani arteziene, iazuri si cascade: curatarea filtrelor, a malurilor, a resturilor adunate pe fundul lacului, colectare frunze, intretinere pompe si filtre bio, refacere etanseizare cascade, fantani arteziene, helestee.

Interventii pentru intretinere lacuri, iazuri si cascade cu sau fara loc de inot (tarif pe ora x om)
Pret: 119.00 lei / ora x om cu TVA
Interventie la cerere pentru intretinere/reparatii iazuri, lacuri si cascade cu sau fara loc de inot. Tariful include orice operatiune care este necesara si solicitata de catre client. Se tarifeaza minimum 3 ore x om.
Intretinere irigatii, pompe Intretinere irigatii, pompe
Intretinere irigatii, pompe
Intretinere irigatii, pompe

Intretinere si reparatii sisteme de udare, revizii instalatii de irigatii (sisteme de stropit cu aspersoare, instalatii de udat / irigat prin picurare) reparatii electrovane, programare controllere, inlocuire duze uzate, curatare filtre infundate.

-16%
Interventie la solicitare sau pentru intretinerea periodica a sistemelor de irigatii automatizate cu 4 pana la 6 circuite de udare
Pret vechi: 357.00 lei cu TVA
Pret: 297.50 lei / interventie cu TVA
Interventia consta in curatarea filtrelor si a duzelor pentru aspersoare si reglajul duzelor de aspersie, verificarea functionarii electrovanelor si curatarea acestora (daca este necesar), verificarea programarii controllerelor de irigatii si eventuala reprogramare a acestora. precum si orice alte reparatii sau operatiuni necesare bunei functionari a sistemului de irigatii automatizat.
Montaj instalatii pompare apa Montaj instalatii pompare apa
Montaj instalatii pompare apa
Montaj instalatii pompare apa

Montaj pompe, montaj pompa, montare pompe, montare pompa, montari pompe, montaje pompe, pompe de apa, hidrofoare, montaj hidrofoare, montari hidrofoare, montare hidrofoare, montaj hidrofor, montare hidrofoare, montari hidrofoare, montaj hidrofoare

-9%
Montaj hidrofor cu pompa de suprafata si presostat electronic sau mecanic
Pret vechi: 654.00 lei cu TVA
Pret: 595.00 lei / buc cu TVA
Montaj hidrofor cu pompa de suprafata si presostat (electronic sau format din presostet clasic cu butelie). Daca hidroforul este montat in camin si trage apa dintr-un rezervor de stocare , atunci montajul include manopera pentru instalarea hidroforului si a tevilor aferente pe o lungime de maxim 6 metri (circuit de teava cu lungimea de 3 metri, inainte de hidrofor si circuit de teava cu lungime 3 metri dupa hidrofor). Daca hidroforul
Servicii foraj puturi Servicii foraj puturi
Servicii foraj puturi
Servicii foraj puturi

Servicii de sapare si foraj puturi de apa de mica si media adancime: forare put de apa, forari (sapari, sapare) puturi pe tuburi de beton sau de plastic (PVC) diametre diferite. Lucrari de deznisipare, deznisipari si intretinere puturi si foraje de apa.

Foraje puturi de mica si medie adancime pe tuburi de plastic cu diam 20 cm - pret pe ml
Pret: 190.40 lei / ml cu TVA
Forajele puturilor de apa includ si tuburile aferente. Foraje pentru alimentari cu apa (foraj puturi, foraje de medie si mica adancime).  Lucrari de foraje rotative cu utilaje sau manuale (pentru spatii inguste sau gradini mici). Lucrari de foraj dirijat si de investigatie nedistructiva, foraj uscat.
Constructii garduri Constructii garduri
Constructii garduri
Constructii garduri

Constructii montaj garduri si porti metalice, din lemn, din beton sau combinate: montare stalpi de gard, panouri de gard, porti pietonale si de acces auto. Constructii pe soclu sau pe pahare de beton.

Constructii garduri din panouri bordurate de plasa galvanizata
Putem construi garduri din panouri rigide bordurate, din plasa de sarma galvanizata. panourile se monteaza pe stalpi rectangulari fixati in soclu de gard sau fixati in "pahare" de beton direct in pamant. Gardurile pot avea diferite inaltimi (cuprinse intre 1 m si 4 m), in functie de utilitatea gardului. Pe panourile de plasa se pot monta panouri de policarbonat pentru opacizare.